e-Cardioology 2012
 
http://ekardiologija.mefos.hr


Hotel „Osijek", Osijek, 15. - 17. ožujka 2012. godine


Iznimna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na znanstvenom simpoziju e-Kardiologija koji će se održati u Osijeku. Simpozij je dio aktivnosti koje sprovodi Radna skupina e-Kardiologija Europskog kardiološkog društva (ESC) i istoimena radna skupina Hrvatskog kardiološkog društva (HKD).

 

Simpozij e-Kardiologija se organizira kao interaktivni, edukacijski simpozij visoke razine kvalitete koji će obuhvatiti najzanimljivija područja uporabe informacijske tehnologije (IT) kao široko rasprostranjene mogućnosti primjene u različitim područjima kardiologije. To podrazumijeva primjenu IT u istraživanju ali i svakodnevnoj kliničkoj praksi unutar ili izvan bolničkog okružja.

 

Područje rada Radne skupine e-Kardiologija ESC je promocija specijaliziranih računalnih postupaka u kardiovaskularnom slikovnom prikazu, računalnom otkrivanju znanja, umjetnoj inteligenciji, strojnom učenju, modeliranju i analizi bio-signala, bazi podataka, intra- i inter-bolničkoj komunikaciji i razvoju prediktivnih modela. Aktivnosti radne skupine omogućavaju logističku potporu znanstvenicima iz različitih područja u suradnji na novim temama i primjenama u kardiologiji.

 

Poziv upućujemo svima koji su zainteresirani za sudjelovanje na Simpoziju, a navlastito subspecijalistima kardiologije, specijalistima interne medicine, medicinskim informatičarima, specijalizantima, fizičarima, bio-inžinjerima, liječnicima obiteljske medicine i svim ostalima koji se služe informacijskim tehnologijama. Simpozij i Opća skupština na kojoj će moći sudjelovati svi sudionici Simpozija biti će odlična prigoda za druženje, razmjenu iskustava i nova saznanja.

 

Ponosni smo što se Simpozij i sastanak članova Nukleusa Radne skupine održava po prvi put u Hrvatskoj i to zajedničkom organizacijom Radne skupine e-Cardiology ESC i Radne skupine e-Kardiologija Hrvatskog kardiološkog društva.

 

Veselimo se Vašem dolasku u Osijek.

 

Predsjednici Simpozija:

dr. sc. prim. Goran Krstačić, dr. med, FESC
Enno van der Velde, MSEE, PhD, FESC

 

pdf Finalni program 12-3-2012 / Final Programme 12-3-2012 (873.67 Kb)

 

pdfPoster e-Cardiology (286.98 Kb)

pdfSponzori-obrazac.pdf (427.18 Kb)

pdfSponzorstvo-zamolba (532.85 Kb)

 

http://www.escardio.org/communities/Working-Groups/e-cardiology/Pages/welcome.aspx

 
 
Helix d.o.o. Copyright © 2012-2018 Hrvatsko kardiološko društvo.