Simpozij e-Cardiology 2012

Hotel „Osijek", Osijek, 15. - 17. ožujka 2012. godine

 

pdf Finalni program 12-3-2012 / Final Programme 12-3-2012 (873.67 KB)

 

logo EBACThe event Symposium e-CARDIOLOGY 2012 is accredited by the European Board for Accreditation in Cardiology (EBAC) for 5 hours of External CME credits.

Each participant should claim only those hours of credit that have actually been spent in the educational activity. EBAC works according to the quality standards of the European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME), which is an institution of the European Union of Medical Specialists (UEMS).

 

Poštovani kolegice i kolege,

 

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na znanstvenom simpoziju e-Kardiologija koji će se održati u Osijeku. Simpozij je dio aktivnosti koje sprovodi Radna skupina e-Kardiologija Europskog kardiološkog društva (ESC) i istoimena radna skupina Hrvatskog kardiološkog društva (HKD).

 

Simpozij e-Kardiologija se organizira kao interaktivni, edukacijski simpozij visoke razine kvalitete koji će obuhvatiti najzanimljivija područja uporabe informacijske tehnologije (IT) kao široko rasprostranjene mogućnosti primjene u različitim područjima kardiologije. To podrazumijeva primjenu IT u istraživanju ali i svakodnevnoj kliničkoj praksi unutar ili izvan bolničkog okružja.

Područje rada Radne skupine e-Kardiologija ESC je promocija specijaliziranih računalnih postupaka u kardiovaskularnom slikovnom prikazu, računalnom otkrivanju znanja, umjetnoj inteligenciji, strojnom učenju, modeliranju i analizi bio-signala, bazi podataka, intra- i inter-bolničkoj komunikaciji i razvoju prediktivnih modela. Aktivnosti radne skupine omogućavaju logističku potporu znanstvenicima iz različitih područja u suradnji na novim temama i primjenama u kardiologiji.

 

Poziv upućujemo svima koji su zainteresirani za sudjelovanje na Simpoziju, a navlastito subspecijalistima kardiologije, specijalistima interne medicine, medicinskim informatičarima, specijalizantima, fizičarima, bio-inžinjerima, liječnicima obiteljske medicine i svim ostalima koji se služe informacijskim tehnologijama. Simpozij i Opća skupština na kojoj će moći sudjelovati svi sudionici Simpozija biti će odlična prigoda za druženje, razmjenu iskustava i nova saznanja.

 

Ponosni smo što se Simpozij i sastanak članova Nukleusa Radne skupine održava po prvi put u Hrvatskoj i to zajedničkom organizacijom Radne skupine e-Cardiology ESC i Radne skupine e-Kardiologija Hrvatskog kardiološkog društva.

 

Veselimo se Vašem dolasku u Osijek.

 

Predsjednici Simpozija

 

Dr.sc.prim. Goran Krstačić, dr.med, FESC
Predsjednik RS e-Kardiologija Hrvatskog kardiološkog društva i tajnik RS e-Cardiology Europskog kardiološkog društva

Enno van der Velde, MSEE, PhD, FESC
Predsjednik RS e-Cardiology Europskog kardiološkog društva

 
 
Helix d.o.o. Copyright © 2012-2018 Hrvatsko kardiološko društvo.